Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 21, 2014 10:49 pm



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Pie not taking effect, not sure why not. 
Author Message

Joined: Mon Nov 08, 2010 3:28 pm
Posts: 2
Post Pie not taking effect, not sure why not.
I'm using css3pie and it's not working. I've had the same thing happen before and used CSS and backgrounds to do the rounded corners before. This time I'd like to track down why because I think this is such a beautiful plugin. Here's my CSS

.content-area {
width: 960px;
margin: 0 auto;
-moz-border-radius: 15px;
-webkit-border-radius: 15px;
border-radius: 15px;
-webkit-box-shadow: 0px 0px 8px #222;
-moz-box-shadow: 0px 0px 8px #222;
box-shadow: 0px 0px 8px #222;
behavior: url('PIE.htc');
border:1px solid #ccc;
position: relative;
}

I've used the
Code:
AddType text/x-component .htc
in my .htaccess file, but no luck getting Pie to work. I also tried using the .php file, again no luck. My site is at a subdirectory of a subdomain, but I've had similar problems getting it to work on other sites that are not at subdomains. Any idea what's going on? Is something wrong with my setup? I'd appreciate any help.

Also, I'm using jQuery, Cufon, and a few light jQuery functions, nothing very involved.


Mon Nov 08, 2010 3:33 pm
Profile

Joined: Thu Oct 21, 2010 7:06 am
Posts: 4
Location: Cambridge, UK
Post Re: Pie not taking effect, not sure why not.
One thing to check first, and I always do this with such plugins, is to add an alert("CSS3PIE!"); to the start of the PIE.htc file just to ensure it's actually getting called.

Once you can rule that out, then it's on to more digging.

_________________
web :: blog :: twitter :: html5laboratory


Tue Nov 09, 2010 2:57 am
Profile WWW

Joined: Mon Nov 08, 2010 3:28 pm
Posts: 2
Post Re: Pie not taking effect, not sure why not.
ian,

Thanks. That's a great tip! What I ended up doing and it started working was pulling the
Code:
AddType text/x-component .htc
from my .htaccess file since I think the WordPress permalink stuff was screwing with it. Instead of the .htc, i used the .php file instead, and used an absolute path for the
Code:
behavior: url(http://...);


Tue Nov 09, 2010 12:57 pm
Profile

Joined: Thu Oct 21, 2010 7:06 am
Posts: 4
Location: Cambridge, UK
Post Re: Pie not taking effect, not sure why not.
Cool, glad it's working, it's such a great plugin.

_________________
web :: blog :: twitter :: html5laboratory


Thu Nov 11, 2010 3:14 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.