Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Nov 22, 2014 8:16 am



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 RESOLVED :ccs3PIE works just with some of the elements 
Author Message

Joined: Mon Nov 01, 2010 2:54 am
Posts: 3
Post RESOLVED :ccs3PIE works just with some of the elements
I noticed that in IE8 elements that is tagged with "class" instead of "id" is not getting renndered by ccs3PIE.

Is this a known issue? How can i solved it?
thanks.


Last edited by asafche on Mon Nov 01, 2010 11:23 am, edited 1 time in total.



Mon Nov 01, 2010 2:57 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: ccs3PIE works with some of the elements and with some is
No, it doesn't matter what kind of selector you use. It's likely that you're running into a different issue that just happens to line up with id vs. class in your code. If you can paste in the code you're using, or point to a live example, we can help troubleshoot. Make sure you've read the Known Issues documentation page first.


Mon Nov 01, 2010 11:17 am
Profile

Joined: Mon Nov 01, 2010 2:54 am
Posts: 3
Post Re: ccs3PIE works with some of the elements and with some is
yea, resolved my issue already. thanks.
it was a z-index issue...


Mon Nov 01, 2010 11:22 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.