View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Oct 04, 2015 3:18 pm

Reply to topic  [ 2 posts ] 
 PIE works on homepage... but no other 
Author Message

Joined: Wed Oct 02, 2013 11:13 am
Posts: 7
Post PIE works on homepage... but no other
Moving my discussion from a previous topic here, as the exact problem has evolved somewhat.

PIE is working on my homepage, but not in any others... in IE 8 at least. Only trivial differences in the HTML, and same stylesheet.

I wondered if various Javascript, stylesheets, etc. related to items on other pages (a slider plugin, mainly) might be interfering somehow with PIE. But it turns out that even on pages without such extras, that are virtually identical to the homepage, PIE is not kicking in.

Homepage - PIE works:

Inside page with virtually the same structure/layout and no additional slider or JS to interfere, but PIE not working:

Still investigating, but still baffled...

Thu Oct 03, 2013 10:44 pm

Joined: Tue Oct 01, 2013 4:10 am
Posts: 6
Post Re: PIE works on homepage... but no other
already replied on other thread... try replacing the following everywhere in ur css file
behavior: url(PIE.php)
behavior: url(/PIE.php)

Fri Oct 04, 2013 3:39 am
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 3 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.