Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Oct 31, 2014 6:10 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Having problems with a few things 
Author Message

Joined: Thu Mar 28, 2013 3:01 pm
Posts: 1
Post Having problems with a few things
I have read solutions to issues that are similar to my own but they are not working for me.

issue 1

Main navigation. Home and Contact button lose their border-radius in IE9 hover state. Anything earlier than IE9 the rounded corners are not working on any of the content areas or the nav.

I have classes assigned to the elements for the rounded corners and it seemed that it should work.

Anyone tell me what I am not seeing?

http://rockemsockeminteractive.com/testing/suvme/index.html


Thu Mar 28, 2013 3:17 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Having problems with a few things
Your link is 404.

PIE does not render border-radius in IE9, so if you're having issues with that then it suggests a problem with your code that you should debug using normal techniques.


Tue Apr 09, 2013 7:47 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.