Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 22, 2014 3:16 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Missing border when used border-radius without box-shadow 
Author Message

Joined: Mon Jan 21, 2013 8:55 pm
Posts: 2
Post Missing border when used border-radius without box-shadow
Hi,

The problem occurred on IE7 & IE8 when used border-radius without box-shadow,
please check my attached file.

PS. I have no problem on my previous labtop (Dell inspiron)
but my new PC :(

my PC info.
----------------------------------
System Manufacturer: Dell Inc.
System Model: Vostro 470
Operating System: Windows 7 Enterprise 64-bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3450 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
DirectX Version: DirectX 11
Card name: AMD Radeon HD 7570
----------------------------------


Attachments:
1.png [34.38 KiB]
Not downloaded yet
Mon Jan 21, 2013 9:08 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1441
Post Re: Missing border when used border-radius without box-shado
Other users have seen that happen when running IE9 in the IE8 emulation mode. It's a problem with the emulation, not with PIE -- it works correctly on real IE8 installs.

I recommend using separate virtual machines for each IE version, or a service like browserstack.com, for accurate testing.


Tue Jan 22, 2013 7:15 pm
Profile

Joined: Mon Jan 21, 2013 8:55 pm
Posts: 2
Post Re: Missing border when used border-radius without box-shado
jason wrote:
Other users have seen that happen when running IE9 in the IE8 emulation mode. It's a problem with the emulation, not with PIE -- it works correctly on real IE8 installs.

I recommend using separate virtual machines for each IE version, or a service like browserstack.com, for accurate testing.


It seem the problem is not from virtual machines because I checked from my laptop and it worked!
Please check my attached files.


Attachments:
File comment: spec.
dx1.png [34.31 KiB]
Not downloaded yet
File comment: IE8, dell inspiron N5110
ie8.png [51.3 KiB]
Not downloaded yet
Wed Jan 30, 2013 8:01 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1441
Post Re: Missing border when used border-radius without box-shado
I'm not talking about virtual machines, I'm talking about the IE8 emulation mode in IE9. That is *not* the same as actually running IE8.


Wed Jan 30, 2013 10:24 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.