Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Sep 17, 2014 9:38 pm



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Pie not loading at all 
Author Message

Joined: Fri Oct 05, 2012 10:58 am
Posts: 3
Post Pie not loading at all
Good morning/afternoon!

I am trying to implement PIE into my site and its not rendering at all, that is, the <css3container> tag isnt showing up on my page. I checked the path, and tried it both relative and full path and it wont load either way. why would this be? Also, does there have to be a border declaration to the css element for border-radius to work on it?

Thanks in advance! :D


Fri Oct 05, 2012 11:02 am
Profile

Joined: Fri Oct 05, 2012 10:58 am
Posts: 3
Post Re: Pie not loading at all
Now it sometimes is loading and sometimes not, and i noticed that when it fires off, if images are turned, it will display the background color without the rounded corners, then after pie gets applied, it all dissappears, like its painting a 'transparent' picture that covers the color up


Fri Oct 05, 2012 11:42 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.