Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Aug 30, 2014 2:18 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Can't get it to work at all 
Author Message

Joined: Mon Jun 04, 2012 4:02 pm
Posts: 2
Post Can't get it to work at all
Hello everyone, I have tried to get this to work but so far without success. I have uploaded the HTC file and linked to it in my CSS and still cannot get it to work when I test it on Cross Browser tester (is this a slow loading issue?)

Here is my CSS code:

#contain1 a {
display:block;
background-color:#798c8f;
color: #fff;
padding: 15px;
margin-bottom: 7px;
font-weight:bold;
text-transform:uppercase;
font-size: 10px;
border-radius: 13px 0px 13px 0px;
-moz-border-radius: 13px 0px 13px 0px;
-webkit-border-radius: 13px 0px 13px 0px;
border: 0px;
behavior: url(inc/PIE.htc);
}

What can I do to make this work? Would the full link to the page help?


Mon Jun 04, 2012 4:05 pm
Profile

Joined: Mon Jun 04, 2012 4:02 pm
Posts: 2
Post Re: Can't get it to work at all
BTW, I also added position:relative to the declaration with no success.

Here is the link to the page.


Mon Jun 04, 2012 4:26 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1441
Post Re: Can't get it to work at all
See http://css3pie.com/documentation/known- ... ntent-type


Tue Jun 05, 2012 9:23 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.