Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 22, 2014 5:06 pm



Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Refresh/print error in IE9 
Author Message

Joined: Tue Feb 07, 2012 2:49 pm
Posts: 4
Post Re: Refresh/print error in IE9
I am having the same issue in IE9 and would like to know if there is an easy "workaround" or if someone could provide a sample of some code that would work.

As a side note, I've tried to print in IE9 on the first couple of Demo/Example sites listed on http://css3pie.com/demos/ and get the same error (screen shot attached).


Attachments:
Capture.PNG [49.86 KiB]
Not downloaded yet
Tue Feb 07, 2012 2:57 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Refresh/print error in IE9
@cll and others: could you please try the following build and report back your experience:

http://lojjic.github.com/PIE/files/buil ... OT/PIE.zip


Tue Feb 07, 2012 9:59 pm
Profile

Joined: Tue Feb 07, 2012 2:49 pm
Posts: 4
Post Re: Refresh/print error in IE9
I've tried using both PIE.htc and PIE_uncompressed.htc and still get the error in IE9. I'm also getting the error in IE9 compatibility view, which I was not seeing before.


Wed Feb 08, 2012 10:26 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Refresh/print error in IE9
My apologies, I missed something. Can you re-download that file and try again please?


Wed Feb 08, 2012 9:47 pm
Profile

Joined: Tue Feb 07, 2012 2:49 pm
Posts: 4
Post Re: Refresh/print error in IE9
Where would I re-download the file from?


Thu Feb 09, 2012 9:42 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Refresh/print error in IE9
From the link I posted earlier. I've overwritten that file with an updated build.


Thu Feb 09, 2012 2:29 pm
Profile

Joined: Tue Feb 07, 2012 2:49 pm
Posts: 4
Post Re: Refresh/print error in IE9
Thanks! No longer getting the error when trying to print in IE9.


Fri Feb 10, 2012 1:27 pm
Profile

Joined: Wed Oct 24, 2012 12:03 pm
Posts: 4
Post Re: Refresh/print error in IE9
We recently ran into this bug. Is there an update we can use that doesn't have this problem? Or is the suggested cleanup() modification by ampaze as good a fix as any?


Wed Oct 24, 2012 12:06 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Refresh/print error in IE9
The 1.0.0 release should have included the fix. If you are still seeing an issue, would you be able to provide a test case?


Wed Oct 24, 2012 12:15 pm
Profile

Joined: Wed Oct 24, 2012 12:03 pm
Posts: 4
Post Re: Refresh/print error in IE9
A colleague of mine asks: Can you point to where in the code the fix was made for 1.0.0?

I'll try to put together a portable test case. Basically, we had been using ie-css3.htc to support round corners, and we replaced it with PIE.htc, and now (in IE8) the script has errors if you print, or just open and close a print preview.


Wed Oct 24, 2012 3:58 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.