Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 20, 2014 9:51 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Not working with wordpress 
Author Message

Joined: Sat Jul 31, 2010 11:13 am
Posts: 1
Post Not working with wordpress
Hi

I am using this in to wordpress but it is not working :cry:

i added this code in my theme's function.php

Code:
function my_render_ie_pie() {
   echo '
   <!--[if lte IE 8]>
   <style type="text/css" media="screen">
       #text-3  {
         behavior: url('.trailingslashit(get_bloginfo("template_url")).'js/PIE/PIE.php);
      
      }
   </style>
   <![endif]-->';   
   }
   add_action('wp_head', 'my_render_ie_pie', 8);


and this one inmy style.css

Code:
#text-3 { border: 1px solid #000000;
    -webkit-border-radius: 10px;
    -moz-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
}


also i checked from the ie developer tool my PIE.php is in the right path . please help


Sat Jul 31, 2010 11:19 am
Profile

Joined: Tue Aug 10, 2010 3:42 am
Posts: 6
Location: England
Post Re: Not working with wordpress
There's a thread about Wordpress integration on the Troubleshooting area of the forum. The solution that worked for me was to place PIE.htc (and PIE.php) in the root folder of the site.

_________________
Regards

Graham Armfield
(http://www.coolfields.co.uk)


Tue Aug 10, 2010 3:55 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.