Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 24, 2014 9:10 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Problems with pie 
Author Message

Joined: Fri Dec 03, 2010 10:39 am
Posts: 2
Post Problems with pie
Hello, i don't know why this don't work. Please i need some of help..

you can see it in www.naguara.com/entreanuncios

The button (<a>) at the top don't show the border-radius:10px.

thanks...


Fri Dec 03, 2010 10:44 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Problems with pie
It appears to be working fine. Did you fix the issue?


Fri Dec 03, 2010 4:10 pm
Profile

Joined: Fri Dec 03, 2010 10:39 am
Posts: 2
Post Re: Problems with pie
Yes! i fixed!,
the problem was this class .home_sup_cont. must not to have background color. i don't know why.
Thanks


Fri Dec 03, 2010 4:24 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: Problems with pie
I see. It sounds like you were running into the z-index issue (see the top section of the Known Issues documentation page).


Fri Dec 03, 2010 4:50 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.