CSS3 PIE Forums
http://css3pie.com/forum/

PIE on fancybox
http://css3pie.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=1994
Page 1 of 1

Author:  salick [ Mon Feb 25, 2013 2:35 am ]
Post subject:  PIE on fancybox

Hi,

I have a button on a fancybox dialog.
Whenever I open the dialog the button is hidden until I hover my mouse on it.
I checked the known issues, but setting the button to position:relative or playing with the z-index didn't work.

Any suggestions? This happens to any element I apply PIE behavior on the dialog.

Author:  Tonttu [ Mon Feb 25, 2013 6:32 am ]
Post subject:  Re: PIE on fancybox

Have you applied the behavior only to the :hover element or other :pseudo elements? If yes, you have to apply it to the original element.

Author:  salick [ Mon Feb 25, 2013 7:46 am ]
Post subject:  Re: PIE on fancybox

Yes, I applied it to the original element (button).

It works on a regular html, just not when inside fancybox.

This is the code inside the fancybox that is created:
<css3-container style="Z-INDEX: auto; POSITION: absolute; DISPLAY: none; DIRECTION: ltr; TOP: 382px; LEFT: 558px"><background style="POSITION: absolute; TOP: 0px; LEFT: 0px"><group1><?xml:namespace prefix = css3vml ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><css3vml:shape style="POSITION: absolute; WIDTH: 129px; HEIGHT: 41px; BEHAVIOR: url(#default#VML); TOP: 0px; LEFT: 0px" coordsize = "258,82" coordorigin = "1,1" fillcolor = "#009245" stroked = "f" path = " m0,8 qy8,0 l250,0 qx258,8 l258,74 qy250,82 l8,82 qx0,74 x e"><css3vml:fill></css3vml:fill></css3vml:shape></group1></background><border style="POSITION: absolute; TOP: 0px; LEFT: 0px"><css3vml:shape style="POSITION: absolute; WIDTH: 129px; HEIGHT: 41px; BEHAVIOR: url(#default#VML); TOP: 0px; LEFT: 0px" coordsize = "258,82" coordorigin = "1,1" filled = "f" stroked = "t" strokecolor = "#006837" strokeweight = "1.5pt" path = " m2,8 qy8,2 l250,2 qx256,8 l256,74 qy250,80 l8,80 qx2,74 x e"><css3vml:stroke></css3vml:stroke><css3vml:stroke></css3vml:stroke></css3vml:shape></border></css3-container><BUTTON class="big nobr" type=submit _pieId="_285" jQuery172012094561215827337="162">Publish Lead</BUTTON>

Author:  jason [ Mon Feb 25, 2013 11:04 am ]
Post subject:  Re: PIE on fancybox

From your pasted code it appears you're using PIE 1.0 -- this forum is for 2.0.x beta releases. Have you tried the 2.0 beta?

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/