CSS3 PIE Forums
http://css3pie.com/forum/

Adding class to BUTTON element and not working in IE7
http://css3pie.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=1389
Page 1 of 1

Author:  huzefa [ Tue Nov 29, 2011 2:55 am ]
Post subject:  Adding class to BUTTON element and not working in IE7

Hello all

I have used css3pie solution to have shadow and border radius as used in the official site. http://css3pie.com

But it add this class to my element and does not display anything, instead removed my all styles and shows it blank. I am writing the css code below :

button
{
padding:3px 5px;
font-weight: bold;
border: none;
color:#d1d2d4;
background:#505253 url(~/application/modules/Core/externals/images/buttonbg.gif);
background-repeat: repeat-x;
background-position: 0 0; *padding:0; font-size:20px;font-family: archersemibold;
-webkit-box-shadow: #5b5b5c 0 0 12px;
-moz-box-shadow: #5b5b5c 0 0 12px;
box-shadow: #5b5b5c 0 0 12px; text-transform:uppercase;
behavior: url(~/public/PIE.php);
}

NOTE : this is not for only button, the problem is for every html element.

FILE IS ATTACHED FOR PREVIEW

Thank in advance, please provide me any solution or i am making any mistake to incorporate it.

Attachments:
pie3-ie-issue.gif [44.26 KiB]
Not downloaded yet

Author:  Tonttu [ Tue Nov 29, 2011 3:05 am ]
Post subject:  Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7

Did you try changing the z-index?

Author:  huzefa [ Tue Nov 29, 2011 10:44 am ]
Post subject:  Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7

Not yet, i will try with z-index:999;

and will get back to you with my results, i badly need the solution for this issue .

Thanks

Author:  huzefa [ Tue Nov 29, 2011 10:47 am ]
Post subject:  Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7

one more thing, i gave background:#505253!important;

so its showing the background, but not the shadow.

I want shadow also in IE like it is show on this site

http://css3pie.com

May be i have to try giving zoom property.

Author:  jason [ Tue Nov 29, 2011 11:54 am ]
Post subject:  Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7

Do not add !important, that will prevent PIE from functioning properly.

Your issue is likely related to z-index. See http://css3pie.com/documentation/known-issues/#z-index

If that doesn't help, we can try to help if you can give us a link to your site.

Author:  huzefa [ Tue Nov 29, 2011 11:10 pm ]
Post subject:  Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7

Hello Jason

Thanks a lot....position relative worked for me.

Cheers !!

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/