Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Sep 22, 2014 6:19 pm



Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Adding class to BUTTON element and not working in IE7 
Author Message

Joined: Tue Nov 29, 2011 2:06 am
Posts: 4
Post Adding class to BUTTON element and not working in IE7
Hello all

I have used css3pie solution to have shadow and border radius as used in the official site. http://css3pie.com

But it add this class to my element and does not display anything, instead removed my all styles and shows it blank. I am writing the css code below :

button
{
padding:3px 5px;
font-weight: bold;
border: none;
color:#d1d2d4;
background:#505253 url(~/application/modules/Core/externals/images/buttonbg.gif);
background-repeat: repeat-x;
background-position: 0 0; *padding:0; font-size:20px;font-family: archersemibold;
-webkit-box-shadow: #5b5b5c 0 0 12px;
-moz-box-shadow: #5b5b5c 0 0 12px;
box-shadow: #5b5b5c 0 0 12px; text-transform:uppercase;
behavior: url(~/public/PIE.php);
}

NOTE : this is not for only button, the problem is for every html element.

FILE IS ATTACHED FOR PREVIEW

Thank in advance, please provide me any solution or i am making any mistake to incorporate it.


Attachments:
pie3-ie-issue.gif [44.26 KiB]
Not downloaded yet
Tue Nov 29, 2011 2:55 am
Profile

Joined: Sat Aug 21, 2010 11:12 am
Posts: 223
Post Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7
Did you try changing the z-index?

_________________
PIE needs more community support persons! Time is money, which means you can fund PIE development by answering support questions.


Tue Nov 29, 2011 3:05 am
Profile

Joined: Tue Nov 29, 2011 2:06 am
Posts: 4
Post Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7
Not yet, i will try with z-index:999;

and will get back to you with my results, i badly need the solution for this issue .

Thanks


Tue Nov 29, 2011 10:44 am
Profile

Joined: Tue Nov 29, 2011 2:06 am
Posts: 4
Post Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7
one more thing, i gave background:#505253!important;

so its showing the background, but not the shadow.

I want shadow also in IE like it is show on this site

http://css3pie.com

May be i have to try giving zoom property.


Tue Nov 29, 2011 10:47 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1441
Post Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7
Do not add !important, that will prevent PIE from functioning properly.

Your issue is likely related to z-index. See http://css3pie.com/documentation/known-issues/#z-index

If that doesn't help, we can try to help if you can give us a link to your site.


Tue Nov 29, 2011 11:54 am
Profile

Joined: Tue Nov 29, 2011 2:06 am
Posts: 4
Post Re: Adding class to BUTTON element and not working in IE7
Hello Jason

Thanks a lot....position relative worked for me.

Cheers !!


Tue Nov 29, 2011 11:10 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.