Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Dec 14, 2017 12:14 am



Reply to topic  [ 1 post ] 
 PIE + IE7 + Drag & Drop 
Author Message

Joined: Wed Mar 16, 2011 4:50 am
Posts: 5
Post PIE + IE7 + Drag & Drop
Hello,

We have a admin page where each module is a div, each div can be placed in predefined locations by using drag & drop (tiles).
We are encountering something strange in IE7 with PIE.

I've added some border radius to a H2 tag with some background color.
When loading the page everything is ok, but when I drag and drop my div (with the entire content so the h2 tag too) the h2 tag doesn't show the background color once droped.
Checked with developer toolbar and the element does infact have the background color, but isn't showing up.

Tried almost everything from the FAQ, element set to relative, z-index, ancestor set to relative etc etc ... but so far no help.

Strange this is, when I take another div and drag & drop it elsewhere, the backgroundcolor is shown after the second drop of the second div. So the second div I drag & drop doesn't have an issue with the background color.

Anyone has had the same experience?

Thanks!


Mon May 02, 2011 7:21 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot], Steeler [Crawler] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.