Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 21, 2014 6:16 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 PIE working on one element, but not another... 
Author Message

Joined: Thu Feb 03, 2011 12:49 pm
Posts: 5
Post PIE working on one element, but not another...
I have PIE working on one element (#arrow) but can't get it working on my menu tabs (#menu a:hover)...I've messed with this most of the day but can't get it working. Can anyone see something I'm missing?

HTML: http://www.claryfuneralhome.com/
CSS: http://www.claryfuneralhome.com/templates/cfh.css


Thu Feb 03, 2011 12:55 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: PIE working on one element, but not another...
IE won't apply a behavior within a :hover selector. Move the behavior property to the rule for the menu links without the :hover selector, PIE will detect the hovering automatically.


Thu Feb 03, 2011 1:52 pm
Profile

Joined: Thu Feb 03, 2011 12:49 pm
Posts: 5
Post Re: PIE working on one element, but not another...
Well holy cow, that did it! MANY THANKS!!


Thu Feb 03, 2011 1:57 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Exabot [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.