View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Oct 04, 2015 5:06 am

Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Background Offset only on initial hover 
Author Message

Joined: Mon Dec 27, 2010 9:30 am
Posts: 1
Post Background Offset only on initial hover
I am working on a site that utilizes PIE to implement a few CSS3 properties in, primarily in the main navigation. The site is being developed at I know there is a slight delay with PIE, but the problem I am having is as follows:

On initial hover, the dropmenu background is styled properly, but offset (most noticeable in the 3rd level nav menus). When I mouseOff & back onto the hover elements, the issue shows again, but quickly reverts to its proper location.

Initial Hover Screenshot:
Second Hover Screenshot (after shift):

Anything I can do to remedy this?

Mon Dec 27, 2010 9:40 am

Joined: Wed Aug 25, 2010 1:56 pm
Posts: 6
Post Re: Background Offset only on initial hover
I seem to be having a similar problem. The background-position is incorrect until after I hover over the item (a text input with a double background). This happens more often when I refresh the page than when I just enter the URL with cache active. Also, the background-position it uses looks like one used in a previous element.

Fri Jan 07, 2011 7:46 pm
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.