Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Sep 16, 2014 11:28 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Pie don't work 
Author Message

Joined: Mon Dec 27, 2010 2:42 am
Posts: 1
Post Pie don't work
Hello guys,
i'm trying to use Pie on a project.. but when I put this online it doesn't work.
This is my page:
http://www.morinox.it/testombre/test.html

CSS CODE:
<style>
#rounded
{
border: 1px solid #696;
padding: 60px 0;
text-align: center; width: 300px;
background: #EEFF99;
behavior: url(PIE.htc);
-webkit-border-radius: 30px;
-moz-border-radius: 30px;
border-radius: 30px;
box-shadow: 5px 5px 5px #CCC;
-moz-box-shadow: 5px 5px 5px #CCC;
-webkit-box-shadow:5px 5px 5px #CCC;
}
</style>

HTML:
<div id="rounded">
testing123
</div>

The PIE.htc is in the same directory of the html file, and when i test this offline it works great but not when i put this online.
I've tryed to fix this in some different ways whitout success... what is wrong?
Thank you for you help :)


Mon Dec 27, 2010 2:51 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1441
Post Re: Pie don't work
Did you read the Known Issues documentation? Particularly the section on content-type: http://css3pie.com/documentation/known- ... ntent-type


Tue Dec 28, 2010 8:45 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.