Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Oct 02, 2014 2:26 am



Reply to topic  [ 5 posts ] 
 PIE Won't work, I don't know why... 
Author Message

Joined: Tue Oct 26, 2010 5:02 am
Posts: 8
Post PIE Won't work, I don't know why...
PIE isn't curving my boxes:
http://test.webforma.co.uk/enablets/web/index.php (top right).

Here's the css:
.top ul#navigation li {
float: left;
margin-right: 10px;
height:25px;
background-color: #009AD6;
color: #FFF;
position: relative;
display:block;
-webkit-border-bottom-right-radius: 5px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 5px;
-moz-border-radius-bottomright: 5px;
-moz-border-radius-bottomleft: 5px;
border-bottom-right-radius: 5px;
border-bottom-left-radius: 5px;
behavior: url('htc/PIE.htc');
}

PIE.htc is relative to html.

I have used PIE in another project on the same domain: http://test.webforma.co.uk/ceramic_tile_warehouse and it worked fine.

Ricky


Tue Oct 26, 2010 5:05 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1443
Post Re: PIE Won't work, I don't know why...
PIE only supports shorthand properties. So instead of
Code:
border-bottom-right-radius: 5px;
border-bottom-left-radius: 5px;

you should just do
Code:
border-radius: 0 0 5px 5px;


Tue Oct 26, 2010 10:51 am
Profile

Joined: Tue Oct 26, 2010 5:02 am
Posts: 8
Post Re: PIE Won't work, I don't know why...
Thanks for the response Jason, that fixed it.

Another unrelated problem: http://test.webforma.co.uk/enablets/web - in the top menu, the hover on the menu renders incorrectly if you move your mouse over several (its slow to curve, text sometimes stays gray, text sometimes stays white when you move the mouse off making it unreadable).

What could be the problem? CSS:

Code:
.top ul#main_navigation li {
  height: 25px;
  float:left;
  margin-right:3px;
  white-space:nowrap;
    -webkit-border-radius: 5px;
  -webkit-border-top-right-radius: 0;
  -moz-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius-topright: 0;
  border-radius: 5px 0 5px 5px;
  behavior: url('htc/PIE.htc');
  position:relative;
}
.top ul#main_navigation li:hover{
  background-color: #009AD6;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -webkit-border-top-right-radius: 0;
  -moz-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius-topright: 0;
  border-radius: 5px 0 5px 5px;
  behavior: url('htc/PIE.htc');
  position:relative;
}


Fri Nov 26, 2010 6:32 am
Profile

Joined: Tue Oct 26, 2010 5:02 am
Posts: 8
Post Re: PIE Won't work, I don't know why...
Botched it, made jquery give it a class of "hover" on hover and this works.


Mon Nov 29, 2010 8:20 am
Profile

Joined: Wed Dec 22, 2010 10:16 pm
Posts: 12
Location: Romania
Post Re: PIE Won't work, I don't know why...
jason wrote:
PIE only supports shorthand properties. So instead of
Code:
border-bottom-right-radius: 5px;
border-bottom-left-radius: 5px;

you should just do
Code:
border-radius: 0 0 5px 5px;


So thats why the curves of my input[type=text] werent showing !

Is there any chance you support those "long" names too? :)


Thu Dec 23, 2010 12:33 am
Profile YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.