Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Oct 25, 2014 1:47 am



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Loading (cricle) icon on browser tab doesn't animate 
Author Message

Joined: Tue Oct 01, 2013 4:10 am
Posts: 6
Post Loading (cricle) icon on browser tab doesn't animate
Hi,

We have implemented CSS3 pie on main wrapper div of the main template of our website. Please see attached image, the border with shadow effect has been implemented using css pie.
Now when I click on Enrol button, it does take up to 5 seconds to load next page, which is expected behavior as we perform some security tasks on server before loading the page. But circle loading icon on title tab doesn't appear and status bar doesn't show green progress bar or the expected "waiting for the response from..." message

It works fine on IE10 and other non-ie browsers, but on IE9 and below it doesn't show any circle animation or green progress bar in IE window, and it seems that postback is not working but suddenly after 5 seconds next page appears.

Anyone had same issues and managed to resolve this?

Thanks in advance!


Attachments:
Capture.JPG [77.56 KiB]
Not downloaded yet
Tue Oct 01, 2013 4:40 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.