Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Apr 24, 2014 2:49 am



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Border becomes disconnected from element 
Author Message

Joined: Tue Jul 02, 2013 9:17 am
Posts: 1
Post Border becomes disconnected from element
I have a page that has six different PIEs on it.

It starts out with three, and they're all collapsed, like this:

---------------------------------
| + Thingamabobs |
---------------------------------

---------------------------------
| + Widgets |
---------------------------------

---------------------------------
| + Doohickeys |
---------------------------------

When I click the + button in any one of the PIEs, it will expand to show content: (as shown below). The PIE lower down on the page moves out of the way just fine.

---------------------------------
| + Thingamabobs |
---------------------------------

---------------------------------
| - Widgets |
| thing one |
| thing two |
---------------------------------

---------------------------------
| + Doohickeys |
---------------------------------

But then, if I want to edit one of the widgets, I hide the Widgets PIE (style.display = 'none') and display a Edit Widgets PIE (style.display = 'block') in it's place. Again, the Doohickeys PIE moves accordingly.

---------------------------------
| + Thingamabobs |
---------------------------------

---------------------------------
| Edit thing One |
| sub thing one |
| sub thing two |
| sub thing three |
| sub thing four |
---------------------------------

---------------------------------
| + Doohickeys |
---------------------------------

HERE'S THE PROBLEM: When I hide the Edit Widgets PIE (style.display = 'none') and redisplay the Widgets PIE (style.display = 'block'), the contents of the Doohickeys PIE retains its proper spacing from the bottom of the Widgets PIE, but the PIE border creeps up to display inside the Widgets PIE border.

---------------------------------
| + Thingamabobs |
---------------------------------

---------------------------------
| - Widgets |
| thing one |
---------------------------------
| thing two |
|--------------------------------|
---------------------------------

+ Doohickeys

Am I using the wrong display methods? Any other ideas?


Tue Jul 02, 2013 9:31 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.