CSS3 PIE Forums
http://css3pie.com/forum/

bug with ajax tooltip call with same class and pie effect
http://css3pie.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=2022
Page 1 of 1

Author:  piretrus [ Fri Mar 22, 2013 4:25 am ]
Post subject:  bug with ajax tooltip call with same class and pie effect

Hi, We have a tooltip element, that we show with display:none/block. This Tooltip element has border-radius, and in IE8 we use PIE. The problem is that if you show all the tooltips, only the first tooltip works the PIE fine, the rest of the tooltips are transparent.

This is the css that have the tooltip:

Code:
.sectionBorder_layerSmall{
  width:129px;
  border:2px solid #999;
  position:relative;
  -webkit-border-radius:10px;
  border-radius:10px;
  -moz-box-shadow:1px 1px 5px #999;
  -webkit-box-shadow:1px 1px 5px #999;
  box-shadow:1px 1px 5px #999;
  background-color:#fff;color:#000;
  font:normal .9em/1.3 verdana;
  z-index:1;
  padding:12px 31px 12px 12px;
  -pie-poll:true;
  behavior:url(/Scripts/PIE.htc);
}


When you show a single tooltip, works fine, but with all tooltips with display:block, this occurs:

http://www.ferranpuig.com/pie_bug.png


Any solution??

Thanks!!

Author:  piretrus [ Thu Apr 04, 2013 4:31 am ]
Post subject:  Re: bug with ajax tooltip call with same class and pie effec

Anyone have any ideas?

Author:  jason [ Thu Apr 04, 2013 7:10 am ]
Post subject:  Re: bug with ajax tooltip call with same class and pie effec

Nothing obvious. If you can share the site's URL then I can try and do some live debugging.

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/