CSS3 PIE Forums
http://css3pie.com/forum/

not working in IE 6
http://css3pie.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=20
Page 3 of 3

Author:  MarcusT [ Tue Aug 03, 2010 8:38 am ]
Post subject:  Re: not working in IE 6

Tabs demo broken too (but didn't see it before so don't know if it ever worked in IE6)...

Author:  jason [ Tue Aug 03, 2010 9:55 am ]
Post subject:  Re: not working in IE 6

Nope, didn't change anything, the correct content type is still being sent.

Author:  MarcusT [ Wed Aug 11, 2010 7:44 am ]
Post subject:  Re: not working in IE 6

It's baffling, CSS3Pie definitely did work on Aug 2nd (see earlier post in this thread) but it hasn't worked since - and not just the examples on CSS3Pie.com, none of the live sites from other users (who have posted in the "pie in action" thread) work either.

I haven't changed anything on my PC, nor can I (it's locked down), and the IE version is 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.080814-1233CO

Any ideas?

Author:  MarcusT [ Wed Aug 11, 2010 7:51 am ]
Post subject:  Re: not working in IE 6

If you have (or create) a verbose build of CSS3Pie that emits warnings & success/fail messages to the debug console I could run that in conjunction with Firebug Lite to see where things are going wrong...

Author:  jason [ Sat Aug 14, 2010 3:39 pm ]
Post subject:  Re: not working in IE 6

Thanks Marcus, that would be helpful. I don't have log messages in place currently but will try throwing some in for you when I get a chance (have been totally swamped recently). If you're comfortable with it you could try putting some in yourself.

Page 3 of 3 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/