Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 27, 2014 10:02 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 All containers dissapearing when PIE enables in IE7/8 
Author Message

Joined: Fri Feb 15, 2013 2:28 pm
Posts: 1
Post All containers dissapearing when PIE enables in IE7/8
I have tried the basic fixes to have PIE work on my secondary pages, postion:relative and messed with z-index.

But I am not seeing any results when I load the page in IE7/8 I may just be missing something. I have all my border-radius information in a separate Style sheet to easily manage and everything works on my homepage but it only loads for a split second and then disappears on my secondary pages. you can see what I am talking about at the URL's below.

Homepage: http://stg.govdelivery.co.uk
Secondary: http://stg.govdelivery.co.uk/how-we-help/
Additional Secondary Page: http://stg.govdelivery.co.uk/how-we-hel ... fficiency/

Thanks for any help!


Fri Feb 15, 2013 3:00 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: All containers dissapearing when PIE enables in IE7/8
It would appear you have another script (curvycorners?) running which is modifying the structure of the DOM and setting the target element's background to transparent, which causes PIE to also render a transparent background.


Fri Feb 15, 2013 5:46 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.