Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 21, 2014 2:30 am



Reply to topic  [ 1 post ] 
 box-shadow does not work. -- help 
Author Message

Joined: Wed Oct 03, 2012 6:00 pm
Posts: 1
Post box-shadow does not work. -- help
Hi,

I defined a glassPane as follows

.glassPane {
position:absolute;
display:block;
width: 300px;
height: 170px;
margin: 10px;
padding: 20px;
border: 1px solid rgba(0,0,0,0.5);
-moz-border-radius:10px;
-webkit-border-radius:10px;
border-radius: 10px;
background: rgba(0,0,0,0.25);
box-shadow: 0 2px 6px rgba(0,0,0,0.5), inset 0 1px rgba(255,255,255,0.3), inset 0 10px rgba(255,255,255,0.2), inset 0 10px 20px rgba(255,255,255,0.25), inset 0 -15px 30px rgba(0,0,0,0.3);
-o-box-shadow: 0 2px 6px rgba(0,0,0,0.5), inset 0 1px rgba(255,255,255,0.3), inset 0 10px rgba(255,255,255,0.2), inset 0 10px 20px rgba(255,255,255,0.25), inset 0 -15px 30px rgba(0,0,0,0.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 6px rgba(0,0,0,0.5), inset 0 1px rgba(255,255,255,0.3), inset 0 10px rgba(255,255,255,0.2), inset 0 10px 20px rgba(255,255,255,0.25), inset 0 -15px 30px rgba(0,0,0,0.3);
-moz-box-shadow: 0 2px 6px rgba(0,0,0,0.5), inset 0 1px rgba(255,255,255,0.3), inset 0 10px rgba(255,255,255,0.2), inset 0 10px 20px rgba(255,255,255,0.25), inset 0 -15px 30px rgba(0,0,0,0.3);
zoom:1;
behavior: url(/script/pie/PIE.htc);
}

.glassPane .inner{
font-family:monospace;
position:relative;
padding:10px;
white-space:pre;
-moz-border-radius:10px;
-webkit-border-radius:10px;
border: 1px solid rgba(0,0,0,0.5);
border-radius:10px;
background-color:rgba(255,255,255,0.3);
-moz-box-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.4),0 2px 5px rgba(0,0,0,0.4) inset,0 1px 0 #fff;
-webkit-box-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.4),0 2px 5px rgba(0,0,0,0.4) inset,0 1px 0 #fff;
box-shadow:0 -1px 0 rgba(0,0,0,0.4),0 2px 5px rgba(0,0,0,0.4) inset,0 1px 0 #fff;
overflow:hidden;
height:80%;
zoom:1;
behavior: url(/script/pie/PIE.htc);
}

The .inner has the corners rounded but the .glassPane does not render at all.

Just in case, under /script/pie/, I created an .htaccess files with as contents: AddType text/x-component .htc

Am I doing anything wrong?

Many thanks for your help.


Wed Oct 03, 2012 6:05 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], Exabot [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.