Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Oct 31, 2014 2:27 am



Reply to topic  [ 7 posts ] 
 I can't get it work locally either 
Author Message

Joined: Thu Jun 28, 2012 4:09 am
Posts: 4
Post I can't get it work locally either
Trouble in IE land.
I'm just getting the flat bg colour and no rounded corners (except in IE9 which supports them).

I'm running xampp on from my c drive
I've added "text/x-component htc" to C:\xampp\apache\conf\mime.types
I'm using vhosts to point to a folder outside htdocs so I've added .htaccess to the root folder of the site with "AddType text/x-component .htc"
I've also added it to C:\xampp\htdocs\.htaccess - just in case
The styles are in the html file and PIE.htc is in the same folder

border: 1px solid #111;
-webkit-border-radius: 20px;
-moz-border-radius: 20px;
border-radius: 20px;

background: #C5AF20;
background: -webkit-gradient(linear, 0 0, 0 bottom, from(#C5AF20), to(#E60F0F));
background: -webkit-linear-gradient(#C5AF20, #E60F0F);
background: -moz-linear-gradient(#C5AF20, #E60F0F);
background: -ms-linear-gradient(#C5AF20, #E60F0F);
background: -o-linear-gradient(#C5AF20, #E60F0F);
background: linear-gradient(#C5AF20, #E60F0F);
-pie-background: linear-gradient(#C5AF20, #E60F0F);
/* pie must be absolute or relative to the html file & must use shorthand css */
behavior: url(PIE.htc);

I've even remember to start xampp ;-)
Can anyone suggest some other voodoo, magic or straight forward threat to my computer to get it to work?


Thu Jun 28, 2012 4:34 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: I can't get it work locally either
When you visit the PIE.htc URL on localhost in your browser, what do you get?


Thu Jun 28, 2012 8:37 am
Profile

Joined: Thu Jun 28, 2012 4:09 am
Posts: 4
Post Re: I can't get it work locally either
FF wants me to download it, and open it opens in DW.
PIE.js is alongside it and opened in FF OK.

And it's Version 1.0beta5 if that helps.


Thu Jun 28, 2012 10:18 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: I can't get it work locally either
OK sounds like the content-type is probably correct then.

I'd of course suggest updating to 1.0.0 but I don't think that will affect this issue.

Are you able to zip up your directory and send it so I can take a look, or make it available at a public URL?
jason@css3pie.com


Thu Jun 28, 2012 10:29 am
Profile

Joined: Thu Jun 28, 2012 4:09 am
Posts: 4
Post Re: I can't get it work locally either
Thanks for taking a look Jason

I've attached a zipped folder of the relevant files. As you'll see they're only test files, so really simple.


Attachments:
PIE.zip [33.4 KiB]
Downloaded 175 times
Thu Jun 28, 2012 10:46 am
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1446
Post Re: I can't get it work locally either
Well the files you attached work correctly for me: http://cl.ly/0t3M3s1J3q3N1L0k2U15

So I'm not sure how to help, but it sounds like something with your local setup. I'd suggest using Fiddler or something similar to inspect the HTTP traffic to see exactly what's going on.


Thu Jun 28, 2012 10:58 am
Profile

Joined: Thu Jun 28, 2012 4:09 am
Posts: 4
Post Re: I can't get it work locally either
Well at least I know I'm doing that right.

Thaks for testing it out Jason: I hope you like my tequila sunrise gradient ;-)


Thu Jun 28, 2012 12:22 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.