Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 28, 2014 6:07 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 PIE stopped working after removing Selectivzr 
Author Message

Joined: Tue Aug 28, 2012 1:38 pm
Posts: 1
Post PIE stopped working after removing Selectivzr
Hi,

I'm working on a site at wich I used PIE and it was ok, I've tested it in IE8 and everything worked well.

So, I move on and installed Selectivzr, to get IE 8 to accept other CSS 3 selectors.

Once again, everything went well. However, few weeks later I've got the "White Screen Of Death" problem in IE 8, and, after hours of troubleshooting, had to remove Selectivzr, since he was the cause of the problem.

But, for my surprise, removing Selectivzr made PIE to stop working. It worked well since the beginning, before Selectivrz was installed, but all of sudden, it stopped, leaving me completely lost.

I'd really appreciate any support, and here below is the link of my site, if anyone wants to check it:

http://www.rioaliancafrancesa.com.br/novo

You'll see that in IE 8 there's no border-radius, even if PIE is correctly installed.

[]s,

Pierre


Tue Aug 28, 2012 2:03 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.