Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jul 25, 2014 2:58 am



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 problem with IE 8.0.6001 
Author Message

Joined: Thu Apr 19, 2012 11:57 am
Posts: 2
Post problem with IE 8.0.6001
if you can see this

http://www.autoaubaine.com

I used the PIE behavior there and is bringing me problems on IE 8.0.6001 (XP version)

the error it throws is this

Línea: 50
Caracter: 339
Código: 0
Mensaje de error: Error de sintaxis
URL: http://www.autoaubaine.com/css/behavior/PIE.htc

and after show this

Línea: 9
Caracter: 1
Código: 0
Mensaje de error: Se esperaba un objeto
URL: http://www.autoaubaine.com/


Thu Apr 19, 2012 12:20 pm
Profile

Joined: Wed Jul 14, 2010 11:46 am
Posts: 1441
Post Re: problem with IE 8.0.6001
You are serving PIE.htc with an incorrect content-type. Please read the known issues documentation: http://css3pie.com/documentation/known- ... ntent-type


Thu Apr 19, 2012 1:21 pm
Profile

Joined: Thu Apr 19, 2012 11:57 am
Posts: 2
Post Re: problem with IE 8.0.6001
I can use the pie.htc into a main tag like this?

img{

}


Thu Apr 19, 2012 1:28 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.