Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Dec 16, 2017 7:00 am



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Printing issue 1.0b5 
Author Message

Joined: Mon Mar 12, 2012 8:20 am
Posts: 1
Post Printing issue 1.0b5
Hello, I have reproduced an issue that one of my end users has reported in IE9 on win7. It has to do with printing. To reproduce it:

- Load the page in IE9 (no error yet, PIE works fine)
- Right click and select Print...
- The Print dialog is displayed
- Click Cancel
- A Script Error dialog is displayed:
Line: 94
Char: 103
Error: Unspecified error
Code: 0
URL: http://www.thewebsitedomain.tld/PIE_1b5.htc

Looking at it in the IE9 debugger, it appears to be related to detaching before printing.

It may be worth noting that the page is in a frameset.

I believe the error also occurs if you actually print the page and don't cancel.

EDIT: I used the JS posted by ampaze here: viewtopic.php?f=3&t=668 which appears to have resolved the issue in IE9 but I'm not certain that there are no unintended consequences of this fix.

Does anyone have a suggestion for how to resolve this?

Thanks!


Mon Mar 12, 2012 8:30 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Steeler [Crawler] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.