Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Apr 24, 2014 4:26 pm



Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Problem in wordpress theme menu a:hover 
Author Message

Joined: Fri Aug 06, 2010 2:11 am
Posts: 2
Post Problem in wordpress theme menu a:hover
I got this problem with the :hover state on my menu
i checked the path and even tried with an absolute path but still i cant get rouonded corners in IE
i tried the function.php solution (see viewtopic.php?f=4&t=8
) but i get an error from syntax

anybody who does know the solution?

thanks !


Fri Aug 06, 2010 2:16 am
Profile

Joined: Thu Jul 15, 2010 9:18 am
Posts: 14
Post Re: Problem in wordpress theme menu a:hover
Xtence wrote:
I got this problem with the :hover state on my menu


Hi Xtence, what beta version of PIE are you using? I know there are some issues with :hover in Beta 1 that were fixed in Beta 2.


Fri Aug 06, 2010 9:53 am
Profile WWW

Joined: Sun Aug 08, 2010 3:58 pm
Posts: 4
Post Re: Problem in wordpress theme menu a:hover
I can get it to work, however when you roll over it sort of flashes on and off constantly and the buttons no longer work. Works great if I leave it off the hover state but then I get the square menu button overlapping the curved on.

You need to call behavior on both the a and a:hover for it to work, but then I get this flashing on off affect.


Mon Aug 09, 2010 5:52 am
Profile

Joined: Fri Aug 06, 2010 2:11 am
Posts: 2
Post Re: Problem in wordpress theme menu a:hover
@Gordonbrander: i use the beta2

@Iaintkd: thanks, I solved the problem with calling the behaviour on the a state, but with the same background color as the menu, not the :hover, that's probably why i dont get an flash effect.

when the website is online i drop the url here.


Wed Aug 11, 2010 6:49 am
Profile

Joined: Tue Aug 17, 2010 12:44 pm
Posts: 1
Post Re: Problem in wordpress theme menu a:hover
I can't get CSS3PIE to work on :hover state on Wordpress either.
I'm running the Beta 2 version.

Here's what I get:
Image
As you can see, it works fine on the "active" tab but doesn't work on hover.

If I add the behavior to the un-hovered state, I get this:
Image
Whichever tab I hover over, the :hover background appears on the far right.

I tried the position: relative, it didn't work.

Here's the site live.

Any help will be much appreciated.


Attachments:
no-behavior.jpg [5.53 KiB]
Downloaded 478 times
behavior.jpg [5.4 KiB]
Downloaded 478 times
Tue Aug 17, 2010 12:55 pm
Profile

Joined: Sun Aug 22, 2010 10:56 pm
Posts: 1
Post Re: Problem in wordpress theme menu a:hover
KostasNi:

Did you get your problem fixed?

Im having a problem with the hover effect on a wordpress template i have created as well.
Its leaves a trail effect if you mouse clickly over the buttons. Its like motion blur.


Attachments:
pie.jpg [31.87 KiB]
Downloaded 426 times
pie.jpg [31.87 KiB]
Downloaded 426 times
Sun Aug 22, 2010 11:08 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.